About us

We zijn allemaal verschillend in achtergrond en expertise. Dit is precies onze kracht. Toch hechten we allemaal aan dezelfde principes. Deze waarden maken dat we hetzelfde unieke team zijn dat voor dezelfde zaak staat, ongeacht met of voor wie we werken.

Page cover image

Slider image item

We zetten dingen in beweging

We zijn een team van doeners en makers, wat de klus ook is, we gaan gewoon aan de slag. We nemen verantwoordelijkheid van begin tot eind en stropen onze mouwen op om de business van onze klanten tastbaar te verbeteren.

Slider image item

Samen staan we sterk

De beste resultaten komen altijd uit samenwerking. Met onze klanten, partners en elkaar gaan we ervoor om het beste uit elk project te halen. Alles op basis van vertrouwen en gedreven door co-creatie.

Slider image item

We spreken duidelijke taal

Eerlijkheid duurt het langst, en daarom zeggen we de dingen zoals ze zijn. We zijn oprecht, durven nee te zeggen en zijn niet bang om fouten toe te geven. Zo creëren we veiligheid voor onze klanten en elkaar.

Slider image item

We gaan tot het uiterste

Verwachtingen zijn er om te overtreffen. Wat de uitdaging ook is, we zorgen ervoor dat we het elke keer beter, slimmer of verfrissend anders doen.

Slider image item

We zoeken altijd naar nieuwe mogelijkheden

Gedreven om te zoeken naar oplossingen voor schijnbaar onoplosbare problemen. We zijn creatief en proberen nieuwe dingen om onze doelen te bereiken. We durven een omweg te maken voor een goed resultaat.

Ons management

Image item

Ruben van Geffen

Partner – Sales & Customer Success
Image item

Jochem ter Steege

Partner – Alliances & Marketing
Image item

Marjan van den Hurk

Head of Implementation Services
Image item

Konstantinos Ioannou

Head of Solutions & Analytics
Image item

Roland Reffeltrath

Partner – Operations & Finance
Image item

Deen Ertman

Head of Consulting Services

Our Story

sofas-hall

Onze missie

Werk beter laten werken. We bedenken, ontwerpen en bouwen een wereld van werk die medewerkers, managers en teams het beste biedt. We doen dit door de meest intuïtieve employee journeys en de best mogelijke HR-platforms voor onze klanten te ontwerpen en te leveren.

long-office-hall

Waarom we doen wat we doen

Omdat de meest geweldige dingen gebeuren als mensen op hun best zijn. Bied een geweldige werkomgeving en mensen zijn tot onverwachte dingen in staat. We zijn gefascineerd door de vraag hoe de wereld van werk eruit moet zien om mensen samen te laten presteren, groeien en genieten van het werk. Elke dag formuleren we samen met onze klanten en partners antwoorden op deze vraag.

Our team of experts

Ons team bestaat uit ongeveer 50 professionals, allemaal gepassioneerd over het continu verbeteren van de wereld van het werk. Wij zijn HR-experts, architecten, projectmanagers en ontwikkelaars. Denkers en doeners. Allemaal teamspelers die elkaar en de klanten waarmee we werken willen uitdagen en beter maken.

image

Partners en producten waar we elk dag mee werken

Cornerstone OnDemand
Talentsoft
SmartRecruiters
AFAS
Appical
Image