Analytics

HR heeft een geweldig verhaal te vertellen. Rapporteren over ‘people processes’ kan echter lastig zijn. Onze expertise op het gebied van datamodellering, datavisualisatie en datamigratie is ongeëvenaard binnen HR. Wij maken van jullie HR reporting een strategische business driver.

Page cover image
image

HR Analytics met Microsoft Power BI

Talentreviews, medewerkersbetrokkenheid, interne mobiliteit; wat jullie doel met een rapportage of dashboards ook is, wij kunnen het maken.

Onze integratieontwikkelaars zijn wegwijs met elke denkbare API en onze Power BI-analisten zijn simpelweg de beste in het vak. Van geavanceerde rapportageoplossingen voor managers die hun personeelsgegevens willen doorgronden tot simpel te gebruiken maandelijkse rapportages over jullie basis HR kpi’s; wij kunnen het.

Altijd intuïtief, schaalbaar en met betekenisvolle datavisualisaties.

image

Standaard Dashboards

We bieden pre-build dashboards en plug & play oplossingen voor Learning & Development, Recruitment, Performance Management en meer.

Onze oplossingen combineren alle data die nodig zijn om een complete analyse te doen van HR-processen binnen de organisatie.

Deze oplossingen besparen jullie niet alleen uren aan handmatig rapportagewerk, ze bieden ook een uitgebreide set standaard metrics die impact maken op alle niveaus in de organisatie.

image

Cognitive Services & AI voor HR

Wij helpen jullie HR-team de kracht van artificial intelligence in HR-processen te ontsluiten.

Geen sciencefiction, echt tastbare toepassingen zoals het maken van slimme vacaturesuggesties, een virtuele HR-agent voor de servicedesk, of geautomatiseerde ranking van sollicitanten.

We gebruiken Azure cognitive services om jullie HR slimmer te maken