Architecture & HR Blueprinting

Page cover image

Bij het ontwerpen van uw HRTech landschap is er geen ‘one size fits all-aanpak’. Voordat u een nieuwe softwareoplossing kiest, is het van belang om te begrijpen welke HR-architectuur past bij uw strategie, uw huidige IT-landschap, en uw cultuur. Ook hebben bijna alle organisaties te maken met legacy-applicaties en de fundamentele IT-designprincipes van het bedrijf waarmee rekening gehouden moet worden.

De markt voor HRTech biedt enkele zeer complete all-in oplossingen voor HR, payroll en talent management. Alsnog is er zelden een alles-in-één oplossing die aan alle eisen van gebruikers voldoet. In bijna alle gevallen is een best-of-breed oplossing nodig om specifieke processen zoals bijvoorbeeld skills management, medewerkersbetrokkenheid of analytics goed te digitaliseren.

Image Content

Wij helpen bedrijven hun HR-activiteiten wereldwijd op te schalen door HR masterdata wereldwijd toegankelijk en beschikbaar te maken voor eenduidige management reporting. Deze global HR oplossingen worden waar nodig compleet gemaakt door innovatieve best-of-breed oplossingen voor talent management, learning & development, recruitment, enz. Dit zorgt voor een flexibele HR processen en veel innovatie in specifieke HR-domeinen.

Onze HR-architecten hebben talloze klanten begeleid van idee tot implementatie en weten als geen ander welke vragen ze moeten beantwoorden voordat processen worden gedigitaliseerd. Onze architectuurexpertise maakt uw HR-processen wereldwijd schaalbaar maar lokaal relevant.

Contact us