Employee Experience & People Processes

Iedereen in het team is het eens; een geweldige ervaring bieden aan medewerkers maakt is van groot belang. Dit zorgt niet allen voor een sterkere cultuur, maar ook voor betere prestaties van het hele bedrijf. Een optimale werkomgeving geeft zowel werknemers op locatie als op afstand snel en simpel toegang tot de juiste informatie en processen.

Page cover image

Maar waar te beginnen? Geen enkel ander bedrijfsproces is meer verweven met zoveel andere afdelingen en functies als HR. Een nieuwe medewerker moet schakelen met IT voor een laptop of de softwarelicenties die hij nodig heeft. Vragen rond salarisadministratie of vergoedingen worden behandeld door finance. Het plaatsen van vacatures op de website of een job board wordt afgehandeld door marketing. HR raakt aan alles.

Om de wereld van werk voor medewerkers en management fundamenteel te verbeteren, werken we met HR-teams om end-to-end employee journeys en gedetailleerde HR-processen in kaart te brengen. Dit helpt om beter inzicht te krijgen in de verschillende fasen die werknemers doorlopen tijdens hun arbeidslevenscyclus en welke momenten in de levenscyclus van een werknemer echt het verschil maken. Op een meer gedetailleerd niveau beschrijft het duidelijke verwachtingen en verantwoordelijkheden voor de werknemer en voor ondersteunende actoren zoals managers, HR, enz.

In een interactieve workshop rationaliseren en optimaliseren we uw HR-processen en brengen we in kaart wat de medewerker probeert te bereiken, wat de barrières zijn en hoe het proces aansluit op andere delen van de organisatie. Hierdoor kan uw HR-team automatiseren en digitaliseren op een manier die het leven van werknemers en het leiderschap van het bedrijf echt verbetert.

Contact us