Implementation

Bij het implementeren van een nieuwe HR- of Talent Management-oplossing wil je klein beginnen, groot denken en snel resultaten laten zien. Wij leveren binnen enkele dagen een werkend softwareprototype en betrekken gebruikers in de organisatie van meet af aan. HR-softwareprojecten met de gebruikerservaring voorop, zo doen we dat!

Page cover image
office-stairs-image

Software-inrichting en technische integratie

worldofwork™ is een algemeen erkende implementatie- en integratiepartner voor een reeks leidende leveranciers van HR & Talent Management oplossingen, zoals Cornerstone OnDemand, Talentsoft en SmartRecruiters.

Configuratie & Implementatie

De HR-oplossing van jullie keuze biedt alle functionaliteit die jullie nodig hebben. Het verschil wordt echter gemaakt door het systeem volledig in lijn met jullie manier van werken in te richten. Vanaf het vastleggen van gedetailleerde HR processen tot een succesvolle go-live van jullie nieuwe systeem; onze specialisten ondersteunen jullie teams van begin tot eind.
Read more

Technische integratie

Een andere HR-tool, de ActiveDirectory met gebruikersaccounts, een payroll applicatie; jullie organisatie heeft waarschijnlijk al andere software in gebruik. Wij ontwerpen en leveren data-integratie van jullie HR-oplossing met het al bestaande IT-landschap. In nauwe samenwerking met uw interne IT-team integreren we systemen en creëren we een naadloze datastroom tussen systemen.
Read more
image

Project Management & Change

HR is leidend in het veranderen van de wereld van het werk. En HR-projecten gaan niet alleen over het halen van tijdlijnen en budgetdoelstellingen. Change binnen HR heeft impact op iedereen in de organisatie.

HR Project Management

Het succesvol veranderen van de HR functie binnen jullie organisatie vereist een projectmanager die vanaf dag één proactief is, de hartslag  van HR begrijpt en de energie geeft om klanten van HR mee te nemen. Onze HR-projectmanagers combineren diepgaande HR-expertise met agile projectmanagementvaardigheden, wat ze simpelweg de beste in de branche maakt.
Read more

Change Management

Voor het implementeren van een nieuwe HR-tool is meer nodig dan alleen systeeminrichting om daarna medewerkers simpelweg te instrueren de nieuwe tool te gaan gebruiken. Het belangrijkste is dat medewerkers de nieuwe manier van werken volledig omarmen. Onze veranderspecialisten weten hoe change management strategie en executie te vorm te geven zodat bereikt wordt waar jullie voor gaan; maximale impact.
Read more
image

Gebruikersadoptie & Support

In HR software, net zoals in e-commerce, kan één slechte klantervaring ervoor zorgen dat een product, of manier van werken definitief afgezworen wordt. Goede gebruikerssupport daarentegen maakt gebruikers fans. Het bieden van uitstekende support voor medewerkers is de sleutel tot het duurzame succes van jullie project.

Systeembeheer & Support of afstand

Jullie HR-platform heeft na de go-live doorlopend eigenaarschap nodig. Leveranciers van HR-oplossingen voeren voortdurend verbeteringen door en introduceren nieuwe functionaliteit om de gebruikerservaring te verbeteren en bij de tijd te blijven. Onze services voor systeembeheer op afstand helpt jullie bij doorvoeren van nieuwe releases, het snel introduceren van nieuwe functies aan gebruikers en maken van jullie  implementatie een echte gamechanger.
Read more

Training

Als jullie eenmaal live zijn met de nieuwe HR-oplossing, heeft het kennisniveau van HR een boost nodig. Wij leveren maatwerk softwaretrainingen op basis van jullie specifieke systeemconfiguratie en leveren branded trainingsmateriaal zoals 'how-to'-video's en quick-reference-cards om ook gebruikers die minder intensief gebruik maken van het systeem, zoals managers of HR-zakenpartners, effectief te betrekken.
Read more