Partnerships

Partners versterken elkaar op alle mogelijke manieren. Voor ons gaat het bij partnership niet alleen om het delen van werk, maar juist om innovatie en het omarmen van volledige samenwerking. Wij gaan er altijd voor om expertise, middelen en ideeën te delen met onze partners om samen een betere wereld van werk te bouwen. Wij werken dagelijks samen met onderstaande partners.

image

Cornerstone OnDemand

De Cornerstone OnDemand Talent Management-suite biedt echt ‘integrated talentmanagement’ en helpt organisaties de volledige lifecycle van werknemers te managen. worldofwork™ was de eerste in de Benelux gevestigde Cornerstone-implementatiepartner en heeft vele tientallen Cornerstone-projecten opgeleverd in Europa.

image

SmartRecruiters

Het doel van SmartRecruiters is om recruitment gemakkelijk te maken. Om bedrijven te helpen het talent te vinden en binden. En om mensen te helpen een baan te vinden die ze leuk vinden. worldofwork™ is wereldwijd de eerste implementatiepartner en projectspecialist van SmartRecruiters. Onze recruitment tech-experts helpen klanten de waarde van de SmartRecruiters-oplossing te maximaliseren met slimme softwareservices en integratie expertise.

image

Talentsoft

Cegid/Talentsoft heeft honderden organisaties wereldwijd geholpen om het beste uit hun mensen te halen, dankzij hun People@Work-platform. Hun oplossingen zijn gebouwd voor bedrijven die internationaal opereren, maar ook lokale behoeften hebben. worldofwork™ is de aangewezen servicepartner voor Talentsoft / Cegid in Europa.

image

The Learning Hub

The Learning Hub is onze partner voor learning strategie, contentcreatie en LMS-selectie in België. Hun team van learning consultants biedt begeleiding en ondersteuning bij de transformatie van de leer- en ontwikkelingsstrategie van bedrijven. Ze creëren geweldige digitale learning content, of passen bestaande content aan en digitaliseren deze om deze beschikbaar te maken in een online leerplatform naar keuze.

tieto-building

Tieto EVRY

Tieto EVRY is onze Scandinavische partner voor Cornerstone OnDemand-services. Met enorme software-expertise en een wijdverspreid klantenbestand in Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken heeft Tieto EVRY een zeer krachtige aanwezigheid in de Scandinavische regio. De teams van worldofwork™ en Tieto EVRY gaan naadloos in elkaar over om de best mogelijke Cornerstone-services in heel Europa te bieden.

white-brick-conference-room

WhiteBrick

WhiteBrick is een advies- en softwareservices bureau gericht op het ontwerpen van digitale werknemerservaringen. Om de employee journey van vandaag te ontwerpen, maakt WhiteBrick gebruik van het ServiceNow-platform. Ze plaatsen consumentenservices in het hart van HR en bouwen een platform voor dienstverlening dat professionals geeft wat ze nodig hebben om op hun best te zijn en hun carrière te laten groeien.