Solutions

In HR gaat nog veel kostbare tijd verloren met het handmatig invoeren van gegevens in systemen. Door processen te automatiseren en data te integreren, kunnen HR professionals zich richten op strategie en groei van medewerkers en de organisatie.

Page cover image
image

HR Integraties

Handmatige invoer van personeelsgegevens is niet alleen een enorme tijdverspilling, het veroorzaakt ook fouten, leidt tot trage onboarding van nieuwe medewerkers en stelt de organisatie bloot aan compliance problemen. Door systemen te verbinden en data te integreren, gaat zowel de gebruikerservaring als de kwaliteit van rapportages sterk omhoog.

HR Data Connectors

We koppelen elke tool die gebruikt word voor HR en andere bedrijfsprocessen om medewerkgegevens, vacatures, salariscomponenten, bestanden en nog veel meer te synchroniseren. Met behulp van ons brede aanbod aan pre-build integraties verbinden we systemen en leveren we de juiste data op het juiste moment om processen te laten stromen.

Learning Content Connectors

Leveranciers zoals Coursera, LinkedIn en GoodHabitz bieden geweldige e-learning content en virtual classrooms voor ontwikkeling van medewerkers. HR wil alleen wel een uniforme leerervaring bewaken en de analyses van L&D centraal kunnen besturen. Wij maken de ‘learning journey’  smart door learning content en data naadloos te integreren in het LMS of LXP.
image

Integratie Hosting

Jullie zoeken naar een eenvoudige, low-code manier om HR-apps naadloos aan te laten sluiten op interne of externe software. Wij weten hoe we HR processen kunnen laten stromen en weten hoe we ze technisch kunnen integreren. We hebben een snel groeiende lijst HR applicaties met elkaar geïntegreerd waarmee data beschikbaar wordt gemaakt daar waar het nodig is.

wow-Integratie Platform

Ons wow-integratieplatform is jullie remote platform voor slimme HR-integraties. Het biedt een veilige omgeving voor het bouwen en hosten van end-to-end-integraties en cloudconnectors die binnen enkele dagen kunnen worden geïmplementeerd. Wij garanderen het hoogste serviceniveau en de best mogelijke supportdesk.

Integratie Support

We bieden betaalbare onderhoudsabonnementen voor krachtige data-integraties. We ontwikkelen en implementeren niet alleen, we begrijpen dat jullie HR-processen niet statisch zijn. Ze veranderen en verbeteren in de loop van de tijd. Wij zorgen ervoor dat jullie data-integratie in lijn blijft met de bedrijfsprocessen door velden toe te voegen, logica te vernieuwen, enz. Onze integraties ademen mee met jullie manier van werken.