Strategy and Design

Nu is de tijd voor HR om de toekomst van het bedrijf richting te geven. Samen met jullie ontwerpen we een HR-functie die past bij jullie structuur en cultuur en die het bedrijf klaarstoomt voor groei.

Page cover image
image

Employee Experience & People Processes

Van recruitment tot uitstroom optimaliseren we de employee journey van jullie organisatie en identificeren we waar processen kunnen worden gestroomlijnd en geautomatiseerd.

Employee Journey Mapping

We brengen visueel in kaart hoe medewerkers interacteren met het bedrijf en de bedrijfsprocessen. Dit verduidelijkt rollen en identificeert essentiële momenten die het verschil maken voor medewerkers. We creëren de best mogelijke wereld van werk.
Read more

People Process Analyses & Improvement

Met een duidelijke visie op de employee journey stroomlijnen we individuele HR-processen. Door over afdelingen en statische functies heen te kijken maken we processen vloeiend en definiëren we een blauwdruk voor jullie toekomstige HR-organisatie.
Read more
image

Architectuur en HR-blauwdruk

We werken samen met gebruikers, HR- en IT-experts om de blauwdruk van uw toekomstige HR-infrastructuur en benodigde integraties te definiëren.

HRIS-architectuur

Heeft jullie organisatie behoefte aan die ene softwareoplossing die alles kan? Of past een combinatie van geïntegreerde best-of-breed oplossingen beter? We ontwerpen een robuuste HRIT-architectuur op basis waarvan jullie team de best passende softwareoplossingen en integraties kan selecteren.
Read more

HR Software Quick-scan

Jullie huidige HR-oplossing is niet per se aan vervanging toe. Het zal je misschien verbazen wat er allemaal mogelijk is met een grondige update van de huidige systeemconfiguratie. Wij stellen snel vast hoe jullie organisatie meer rendement kan halen uit uw huidige software-investeringen en waar in jullie HR-processen innovatie nodig is.
Read more
image

HR Softwareselectie

Door alle marketing- en saleshypes in de wereld van HRTech is niet altijd eenvoudig om door de bomen het bos te zien. Om de juiste oplossing te kiezen is het nodig een gedetailleerd beeld te hebben van wat uw organisatie nodig heeft, onafhankelijk te kunnen kijken en de juiste vragen weten te stellen.

Internationaal HR & Talent Management

We weten als geen ander hoe we jullie specifieke HR-use cases moeten beschrijven en hoe we een shortlist van relevante leveranciers van software-oplossingen kunnen samenstellen om uit te kiezen. Samen met jullie teams rangschikken en kiezen we de tools die jullie organisatie aantoonbaar van idee naar realiteit kunnen brengen. En we begeleiden jullie team door het gehele RfP-proces.
Read more

Publiek aanbesteden

Voor publieke instellingen is het kiezen en kopen van software en diensten een vak apart. worldofwork™ heeft jarenlange ervaring in het organiseren en begeleiden van openbare aanbestedingen voor onze klanten. Hierdoor weten we tot op het kleinste detail hoe deze cycli effectief begeleid dienen te worden wat er nodig is om volledig conform alle juridische en compliance criteria te kunnen selecteren en inkopen.
Read more