Systeemimplementatie & Technische Integratie

Jullie hebben een HR-oplossing gekozen en zijn klaar om deze te implementeren. De gekozen software wordt hoogstwaarschijnlijk 'as a service' geleverd, waardoor het feitelijk een grote toolbox vol opties is. Nu komt het erop aan om het systeem perfect aan te laten sluiten op de manier van werken.

Page cover image
Image Content

Onze specialisten combineren ervaring met Learning & Development, Performance & Talent Management en Recruiting met diepe kennis van de software-oplossing die jullie implementeren. Onze configuratieprojecten gaan over het inrichting van een solide structuur voor teams, afdelingen, en gebruikersrechten, het bouwen van intuïtieve workflows en technische integraties die zorgen dat data beschikbaar is op de plekken waar dit nodig is. We testen continue, verzamelen doorlopend feedback en leveren gebruikersgerichte ondersteuning en training. Hiermee kan jullie organisatie rekenen op een go-live met enorme impact.

Wij zijn niet van langdurige IT-gedreven projecten. We streven er altijd naar om binnen enkele dagen of weken een werkend prototype te leveren aan de eerste gebruikersgroepen om het prototype van het systeem vanaf het begin continu te verbeteren. Wij vinden dat het implementeren van HR technologie snel en flexibel moet gebeuren, dus jullie kunnen van ons verwachten dat we best-practice-processen voorstellen en jullie mensen uitdagen manieren van werken logischer en simpeler te maken. Samen met jullie HR-experts zorgen we voor een HR-implementatie die niet alleen bestaande processen digitaliseert, maar jullie business daadwerkelijk transformeert.

Contact us